Balkánske korenie
Čubricu si obľúbili predovšetkým kuchári balkánskej kuchyne. Dáva nezameniteľnú chuť pokrmom z mletého mäsa, kebabu, džuveči, zeleninovým polievkam alebo nátierkam. Skvele sa hodí do šalátov, predovšetkým do tých, kde prím hrajú paradajky alebo papriky. Pridať ju môžete do grilovanej zeleniny, zapečených zemiakov alebo k strukovinám.
Koreniaca zmes čubrica obsahuje dokonalý pomer mletej pálivej papriky, senovky gréckej, petržlenu, oregana a saturejky, ktorý zaručí neodolateľnú vôňu pripravovaného pokrmu. Naopak sme pri jej príprave dali ruky preč od akýchkoľvek zvýrazňovačov chuti, protihrudkujúcich látok, stabilizátorov a soli.
Zloženie
Obsahuje: paprika mletá pálivá, senovka grécka mletá, petržlen, oregano, saturejka