PrihlásiťMôj účet
+421 917 502 475
Staničná 194
022 01 Čadca

Korenie Bio SanusVia

Zobraziť:
Či už sa chystáte mäso piecť, smažiť, dusiť, alebo grilovať, vždy je pre dosiahnutie dokonalého výsledku vhodné ho vopred naložiť.

Nakladané mäso, bio 39g

€ 3,25
Skladom
Pridať do košíka
Novému koreniu sa prezýva jamajské alebo klinčekové korenie. Jamajský pre jeho pôvod a klinčekový pre jeho príjemne korenistú, mierne sladkastú chuť pripomínajúca klinček alebo škoricu. Neodmysliteľne patrí k príprave zveriny, omáčok, vývarov a do nakladaných uhoriek.

Nové korenie celé, bio 33g

€ 2,75
Skladom
Pridať do košíka
Novému korenie sa prezýva jamajské alebo klinčekové korenie. Jamajský pre jeho pôvod a klinčekový pre jeho príjemne korenistú, mierne sladkastú chuť pripomínajúca klinček alebo škoricu. Neodmysliteľne patrí k príprave diviny a nakladanie uhoriek. Mletá varianta sa pridáva do marinád, sladkého pečiva, pudingov a tiež dokonale dochuťou šľahačku na káve alebo kašu z koreňovej zeleniny.

Nové korenie mleté, bio 39g

€ 2,95
Skladom
Pridať do košíka
Svieža vôňa oregana pripomína stredomorie a neodmysliteľne patrí k talianskej kuchyni. Jeho mierne horkastá chuť s kafrovým nádychom bezpochyby patrí na pizzu, do cestovín a je súčasťou provensálskeho korenia. Výborne chutí v kombinácií s cesnakom a najlepšie vynikne naložený do olivového oleja. Nebojte sa ho pridať do mäsitých jedál, paradajkových omáčok alebo zeleninových šalátov.

Oregano, bio 10g

€ 2,75
Skladom
Pridať do košíka
Pokrm z ryže, zeleniny a morských plodov pochádzajúce zo Španielska. Paella nesmie byť ostrá alebo pikantná, jej chuť by mala byť skôr zemitá a ľahko horkastá. Tieto vlastnosti jej prepožičia naša zmes korenia z cibule, cesnaku, sladkej papriky, šalvie a kurkumy. Vďaka škrobu obsiahnutom v ryži získa pokrm správne hustú konzistenciu, preto ryžu pred prípravou paelly nikdy nepreplachujte. Pripravíte paellu z mäsa, alebo morských plodov.

Paella, bio 45g

€ 3,25
Skladom
Pridať do košíka
Pálivá paprika dodá pokrmom ostrú chuť, intenzívnu vôňu a rudú červenú farbu. Je súčasťou guláša, kura na paprike, čabajky, uhorskej salámy a ďalších špecialít maďarskej kuchyne. Ideálne je prikoreniť pálivou paprikou základ zo sladkej mletej papriky. Výborne sa hodí aj do syrov, tvarohov alebo nátierok.

Paprika pálivá mletá, bio 45g

€ 2,95
Skladom
Pridať do košíka
Papriku kuchári pridávajú do pokrmov nielen pre jej výraznú vôňu s tónmi ovocia, ale aj pre jej sýto červenú farbu.

Paprika sladká mletá, bio 47g

€ 2,95
Skladom
Pridať do košíka
Paradajky sú neoddeliteľnou súčasťou stredomorskej kuchyne. Naše paradajky sme usušili až po tom, čo prirodzene dozreli na slniečku. Sú krásne aromatické a využijete ich pri príprave zeleninových šalátov, smotanových omáčok, nátierok, na pizzu alebo do domáceho chleba.

Paradajka sušená/ Rajčata, bio 32g

€ 2,76
Skladom
Pridať do košíka
Jemne pikantná cibuľová chuť pažítky dochutí šaláty, polievky, nátierky alebo chleba s maslom. Oproti cibuli je oveľa jemnejšia, preto sa nemusíte báť ozdobiť ňou zemiaky, syry alebo vaječné pokrmy. Pridávajte ju až ku koncu príprav, tepelnou úpravou stráca svoju chuť a vôňu. Pažítka je medzi českými a slovenskými kuchármi veľmi obľúbená a nezaobídu sa bez nej vo Francúzsku, Taliansku alebo ani v Ázii.

Pažítka, bio 11g

€ 2,75
Skladom
Pridať do košíka
Sladkastá, jemne pikantná zmes korenia na dokonalé kura, ktoré najlepšie chutí z grilu. Ak však počasie nepraje, môžete ho vykúzliť aj v rúre.

Pečené kurča/Kura pečené, bio 40g

€ 3,25
Skladom
Pridať do košíka
Šťavnatá, ľahko pikantná a sladkastá. Taká by mali byť pečená rebierka a presne takú chuť im prepožičia dokonalý pomer mletého cesnaku, kurkumy, chilli, zázvoru, sladkej papriky a rasce. Pre šťavnatú konzistenciu a, mazľavý 'povrch rebierok pridajte do zmesi kečup, horčicu, med a pivo. Do vzniknutej marinády naložte rebrá aspoň deň pred pečením. Pokrm servírujte s chrenom, kyslou uhorkou, zeleninovým šalátom, chlebom a pivom.

Pečené rebierko, bio 42g

€ 3,25
Skladom
Pridať do košíka
Medovníčky neodmysliteľne patria k Vianociam. Prevoniajú celý dom a zaženú stres. Ich prenikavú teplú vôňu im prepožičiava badián, škorica, klinčeky a nové korenie. Aníz a fenikel sa postarajú o nasladlosť, citrónová kôra ho osvieži a zjemní silu ostatného korenia. Perníčky upečte aspoň 4 týždne pred Vianocami, aby stihli zmäknúť. Perníkové korenie môžete pridať tiež do koláčov, ovocných chlebov, sušienok a ostatného čajového pečiva. Alebo ho pridajte do teplého mlieka a získajte nápoj, ktorý vás zahreje a uvoľní.

Perníkové korenie, bio 38g

€ 3,25
Skladom
Pridať do košíka
Zobrazujem 73 - 84 zo 111
späť hore
O spoločnosti Serafin – prírodné produkty

Sme slovenská firma a výhradný distribútor prírodných produktov Serafin na Slovensku už od roku 2009. Ponúkame Vám liečivé čaje, prírodné kapsule a tinktúry z najrôznejších bylín. Veríme, že láska a príroda dokáže vyriešiť akýkoľvek zdravotný problém.

Nechcete prísť o ďalšie články?
Tu vyplňte svoj e-mail
Tiež môžete sledovať našu stránku na Facebooku
Kde zakúpite naše produkty?